Guess The Emoji Level 58 answers

Written By Azharul islam on Saturday, March 29, 2014 | 11:48 AM

Searching for Guess The Emoji - Emoji Pops lvl 58 answers? Then you have come to the right page. Guess The Emoji - Emoji Pops is a popular emoji photo quiz game that released by Random Logic Games on Google Play Store for android devices and Conversion, LLC on Apple iTunes for iPhone, iPad and iPod touch. If you get stuck on a particular puzzle this page will help you to pick the right answers, walkthrough guides, helps, cheats, tips, tricks and solutions to continue with this game.

Guess The Emoji - Emoji Pops Level 58 answers walkthrough helps cheats tips solutions

1) Level 58-1 # Red Apple, Down / arrow pointing to bottom, mustache Man, Telescope
Answer: Newton

2) Level 58-2 # Red Car, Crash / Bang / Pop / Explosion, Blue Car, Man / Boy running
Answer: Hit and Run

3) Level 58-3 # Death Skull / Skeleton, Ocean water Wave / Sea, Text Scroll / Paper Letter
Answer: Dead Sea Scroll

4) Level 58-4 # Devil / Evil / demon frying pan / Fried Egg / Omlette
Answer: Deviled Eggs

5) Level 58-5 # yellow Star, Red Footprints / foot steps
Answer: Star Trek

6) Level 58-6 # Cat, Dirty / poop / Dirt / shit, Next / Right arrow, tea / Coffee Cup
Answer: Kopi Luwak

7) Level 58-7 # mustache Man, 2 Hands up / Both hands raised up, Ocean water Waves / Sea
Answer: Moses

8) Level 58-8 # Tongue, 3 blue Water drops / wet droplets
Answer: Thirty

9) Level 58-9 # Open Tongue / Taste and Sweet Candy / lollipop
Answer: Lick

10) Level 58-10 # Cattle / Cow, Cup of Coffee / tea
Answer: Latte



Got the answer for Guess The Emoji - Emoji Pops Level 58 that developed by Random Logic Games for android and Conversion, LLC for iOS? Our Solutions will confirm you a way to solve this fun and addictive game.



1 comments:

Post a Comment

Tech game help. Powered by Blogger.