Guess The Emoji Level 59 answers

Written By Azharul islam on Saturday, March 29, 2014 | 11:51 AM

Searching for Guess The Emoji - Emoji Pops lvl 59 answers? Then you have come to the right page. Guess The Emoji - Emoji Pops is a popular emoji photo quiz game that released by Random Logic Games on Google Play Store for android devices and Conversion, LLC on Apple iTunes for iPhone, iPad and iPod touch. If you get stuck on a particular puzzle this page will help you to pick the right answers, walkthrough guides, helps, cheats, tips, tricks and solutions to continue with this game.

Guess The Emoji - Emoji Pops Level 59 answers walkthrough helps cheats tips solutions
 
1) Level 59-1 # chocolate bar and ice cream
Answer: Chocolate Ice cream

2) Level 59-2 # Church building with pink love heart, Bride lady / married woman, Boy / man
Answer: Wedding

3) Level 59-3 # Bus, Stop symbol / No Entry Sign / no enter
Answer: Bus Stop

4) Level 59-4 # Water Fountain, Boy and Girl / Garden with water fall and 2 Kids
Answer: Fountain of Youth

5) Level 59-5 # Prince / Queen with crown on head, USA / American / United State Flags
Answer: Miss America

6) Level 59-6 # Baseball, Black tall top Hat / Party hat
Answer: Baseball Cap

7) Level 59-7 # 3 amimals - Cheeta, Tiger, Crocodile / Alligator
Answer: Predators

8) Level 59-8 # Red Telephone / Phone and Album / Book
Answer: Phone Book

9) Level 59-9 # Lock, Computer with blue screen monitor
Answer: Lock Screen

10) Level 59-10 # Black Square, number 2 4 / 24 and green Snake
Answer: Black Mamba
 

Got the answer for Guess The Emoji - Emoji Pops Level 59 that developed by Random Logic Games for android and Conversion, LLC for iOS? Our Solutions will confirm you a way to solve this fun and addictive game.



0 comments:

Post a Comment

Tech game help. Powered by Blogger.