Guess The Emoji Level 57 answers

Written By Azharul islam on Saturday, March 29, 2014 | 11:45 AM

Searching for Guess The Emoji - Emoji Pops lvl 57 answers? Then you have come to the right page. Guess The Emoji - Emoji Pops is a popular emoji photo quiz game that released by Random Logic Games on Google Play Store for android devices and Conversion, LLC on Apple iTunes for iPhone, iPad and iPod touch. If you get stuck on a particular puzzle this page will help you to pick the right answers, walkthrough guides, helps, cheats, tips, tricks and solutions to continue with this game.

Guess The Emoji - Emoji Pops Level 57 answers walkthrough helps cheats tips solutions

1) Level 57-1 # Postbox / mailbox / mail and police Officer / Cop
Answer: Poster Service

2) Level 57-2 # 5 green Leaves, full Glass / mug of Beer
Answer: Root Beer

3) Level 57-3 # Thunder / lightning bolt / Power sign, man running / boy walking, Air / wind /smoke
Answer: Lightning Fast

4) Level 57-4 # mustache man / male Plus / add / + Horse / animal head
Answer: Centaur

5) Level 57-5 # Doze Sleeping yellow face / Zzz Yellow face sleeping, Boy sleeping
Answer: Sleepy Head

6) Level 57-6 # China Chinese Flag, Fist / hand Punch, Movie Video Camera, Star
Answer: Jackie Chan

7) Level 57-7 # diskette / Floppy Drive /Save symbol, 17 JUL / Calender
Answer: The Date

8) Level 57-8 # Number 1, red love Heart
Answer: First Love

9) Level 57-9 # France French Flag, Chicken
Answer: Le Coq Sportif

10) Level 57-10 # Sunrise / Sun rise on mountain / hill side, cup of Coffee / tea
Answer: Morning Coffee


 


Got the answer for Guess The Emoji - Emoji Pops Level 57 that developed by Random Logic Games for android and Conversion, LLC for iOS? Our Solutions will confirm you a way to solve this fun and addictive game.



0 comments:

Post a Comment

Tech game help. Powered by Blogger.