Guess The Emoji Level 52 answers

Written By Azharul islam on Saturday, March 29, 2014 | 5:25 AM

Searching for Guess The Emoji - Emoji Pops lvl 52 answers? Then you have come to the right page. Guess The Emoji - Emoji Pops is a popular emoji photo quiz game that released by Random Logic Games on Google Play Store for android devices and Conversion, LLC on Apple iTunes for iPhone, iPad and iPod touch. If you get stuck on a particular puzzle this page will help you to pick the right answers, walkthrough guides, helps, cheats, tips, tricks and solutions to continue with this game.

Guess The Emoji - Emoji Pops Level 52 answers walkthrough helps cheats tips solutions

1) Level 52-1 # Ski Equipment / Skiing, Up / Arrow pointing top, Mountain / hill side
Answer: Ski Lift

2) Level 52-2 # Lady girl with her hands up / hands on head, Bent down arrow, Red shoe with heels
Answer: Head Over Heels

3) Level 52-3 # Torch / Light / Flashlight vs 17 Jul / Calendar
Answer: Light Year

4) Level 52-4 # Black tall Top Hat, Magnifier / Zoom / Lens / magnifying glass, gun / pistol / Weapon
Answer: Sherlock Holmes

5) Level 52-5 # # sign, number 1, glass full Beer drink, Japan / Japanese Flag
Answer: Asahi

6) Level 52-6 # France / French Flag, Black Square, Mushroom / Toadstool
Answer: Truffle

7) Level 52-7 # Boy, Mechanic / Spanner / wrench, yellow tractor / Truck
Answer: Bob The Builder

8) Level 52-8 # House / Home with green tree, Cat / Kitty
Answer: House Cat

9) Level 52-9 # Cash bundle / Money / $ Bucks, Purse / Bag / handbag
Answer: Money Bag

10) Level 52-10 # Pink Bikini / Women Underwear , Up Arow / arrow pointing to top
Answer: Bikini Top



Got the answer for Guess The Emoji - Emoji Pops Level 52 that developed by Random Logic Games for android and Conversion, LLC for iOS? Our Solutions will confirm you a way to solve this fun and addictive game.




1 comments:

Post a Comment

Tech game help. Powered by Blogger.