Guess The Emoji Level 51 answers

Written By Azharul islam on Friday, March 28, 2014 | 10:34 AM

Searching for Guess The Emoji - Emoji Pops lvl 51 answers? Then you have come to the right page. Guess The Emoji - Emoji Pops is a popular emoji photo quiz game that released by Random Logic Games on Google Play Store for android devices and Conversion, LLC on Apple iTunes for iPhone, iPad and iPod touch. If you get stuck on a particular puzzle this page will help you to pick the right answers, walkthrough guides, helps, cheats, tips, tricks and solutions to continue with this game.

Guess The Emoji - Emoji Pops Level 51 answers walkthrough helps cheats tips solutions

1) Level 51-1 # Lightning bolt / thunder / power sign, Hammer, Flexing Arm / muscle / strong Arms / Strength
Answer: Thor

2) Level 51-2 # xbox / Gamepad / Video game controller / Joystick / red cross X
Answer: Game Over

3) Level 51-3 # mustache Man, eyeglass / Glasses, Red Heart Love, Phone / gadget / iphone
Answer: HER

4) Level 51-4 # Fishing pole, ocean water Wave / Sea
Answer: Catch A Wave

5) Level 51-5 # Compact Disc / DVD / CD, mustache Man / male
Answer: Discman

6) Level 51-6 # Slice / piece of Pizza, Walk man / Boy running, House / home
Answer: Pizza Delivery

7) Level 51-7 # Music scale notes / song tune, TV / old styled television
Answer: MTV

8) Level 51-8 # muscle / Strong Arms / Strength / Elbow and Seat / Chair
Answer: Armchair

9) Level 51-9 # Jar / Honey Pot, Bear / Teddy Bear
Answer: Honey Bear

10) Level 51-10 # Paints / Colors Palette, Ferris Wheel
Answer: Color Wheel

 


Got the answer for Guess The Emoji - Emoji Pops Level 51 that developed by Random Logic Games for android and Conversion, LLC for iOS? Our Solutions will confirm you a way to solve this fun and addictive game.





0 comments:

Post a Comment

Tech game help. Powered by Blogger.