Guess The Emoji Level 53 answers

Written By Azharul islam on Saturday, March 29, 2014 | 5:28 AM

Searching for Guess The Emoji - Emoji Pops lvl 53 answers? Then you have come to the right page. Guess The Emoji - Emoji Pops is a popular emoji photo quiz game that released by Random Logic Games on Google Play Store for android devices and Conversion, LLC on Apple iTunes for iPhone, iPad and iPod touch. If you get stuck on a particular puzzle this page will help you to pick the right answers, walkthrough guides, helps, cheats, tips, tricks and solutions to continue with this game.

Guess The Emoji - Emoji Pops Level 53 answers walkthrough helps cheats tips solutions

1) Level 53-1 # Red cross X, brown cardboard box / Package / Box parcel, number 1
Answer: Xbox One

2) Level 53-2 # Needle / Injection / Syringe with 2 blood drops, red yellow medicine Pill, Skeleton / Death skull
Answer: Suicide

3) Level 53-3 # Documents / File Papers, Paper with yellow pencil / memo / Notes / letter writting, Bee / bug
Answer: Busy Bee

4) Level 53-4 # Traffic Signal light, Yellow triangle with exclamation / !
Answer: Traffic Alert

5) Level 53-5 # Down arrow pointing to bottom, Dog / puppy
Answer: Downward Dog

6) Level 53-6 # Star / Shooting Star, hand Punch / Fist
Answer: Haymaker

7) Level 53-7 # Fishing Pole / rod with fish, Ball / baseball
Answer: Catcher

8) Level 53-8 # Ocean water Waves / Sea, fried Shrimp / Prawn, Sushi / Fish food
Answer: Seafood

9) Level 53-9 # Melon / Fruit / Grey ball, Pork / Pig,  Spain Flag
Answer: Parma Ham

10) Level 53-10 # golden colored Key, Music Note / song tunes
Answer: Keynote



Got the answer for Guess The Emoji - Emoji Pops Level 53 that developed by Random Logic Games for android and Conversion, LLC for iOS? Our Solutions will confirm you a way to solve this fun and addictive game.


0 comments:

Post a Comment

Tech game help. Powered by Blogger.