Guess The Emoji Level 50 answers

Written By Azharul islam on Friday, March 28, 2014 | 10:31 AM

Searching for Guess The Emoji - Emoji Pops lvl 50 answers? Then you have come to the right page. Guess The Emoji - Emoji Pops is a popular emoji photo quiz game that released by Random Logic Games on Google Play Store for android devices and Conversion, LLC on Apple iTunes for iPhone, iPad and iPod touch. If you get stuck on a particular puzzle this page will help you to pick the right answers, walkthrough guides, helps, cheats, tips, tricks and solutions to continue with this game.

Guess The Emoji - Emoji Pops Level 50 answers walkthrough helps cheats tips solutions

 
 1) Level 50-1 # Clapperboard / Movie board, Disc / CD Compact Disc / DVD, Letter / Mailbox / Envelope / Mail, Postbox
Answer: Netflix

2) Level 50-2 # Fire / Hot and Taste / Tongue
Answer: Spicy

3) Level 50-3 # World / Globe / Earth / Planet and Clapperboard / movie board
Answer: Planet Hollywood

4) Level 50-4 # Black Square, Bird, Down arrow
Answer: Black Hawk Down

5) Level 50-5 # Crown, Monkey, Mad Face / Red Face / Angry Face, Building
Answer: King Kong

6) Level 50-6 # Dark black ball, Chocolate bar
Answer: Dark Chocolate

7) Level 50-7 # slice / piece of Cake / Strawberry Cake, green red blue Graph / Chart bar
Answer: Pie Chart

8) Level 50-8 # Music Note / song tunes, Box / package / parcel
Answer: Boombox

9) Level 50-9 # Number 2 & 8 / 28, Sun, Moon with face / Eclipse
Answer: February

10) Level 50-10 # Money Bag / Sack with $ sign, Lips / Mouth / red kiss
Answer: Money Talks


Got the answer for Guess The Emoji - Emoji Pops Level 50 that developed by Random Logic Games for android and Conversion, LLC for iOS? Our Solutions will confirm you a way to solve this fun and addictive game.

0 comments:

Post a Comment

Tech game help. Powered by Blogger.