Guess The Emoji Level 49 answers

Written By Azharul islam on Friday, March 28, 2014 | 10:25 AM

Searching for Guess The Emoji - Emoji Pops lvl 49 answers? Then you have come to the right page. Guess The Emoji - Emoji Pops is a popular emoji photo quiz game that released by Random Logic Games on Google Play Store for android devices and Conversion, LLC on Apple iTunes for iPhone, iPad and iPod touch. If you get stuck on a particular puzzle this page will help you to pick the right answers, walkthrough guides, helps, cheats, tips, tricks and solutions to continue with this game.

Guess The Emoji - Emoji Pops Level 49 answers walkthrough helps cheats tips solutions

1) Level 49-1 # Dine / Eat / Fork Knife, Credit Card
Answer: Diners Club

2) Level 49-2 # Pale / Yellow blue face / Tired / Sick / sweat and Water Closet / Toilet
Answer: Diarrhea

3) Level 49-3 # Light bulb, Movie Video Camera,  Clapperboard / Director’s Board
Answer: Pixar

4) Level 49-4 # Burger / Hamburger and Bright yellow Star
Answer: Carls Jr

5) Level 49-5 # Corn, 2 Snow flakes / Frosties / Ice / snowflake / frozen water
Answer: Corn Flakes

6) Level 49-6 # Wine on glass, massage girl / Lady woman with hands on head
Answer: Wine Spa

7) Level 49-7 # Needle / Injection / Syringe with 2 blood drops, Orange Fruit
Answer: Blood Orange

8) Level 49-8 # Electric Plug / Power, + / plus / add, Play / next button
Answer: Plug And Play

9) Level 49-9 # france / French Flag, Mountain / Hill, Ski / Man Skiing / skiboarding
Answer: French Alps

10) Level 49-10 # Sick face / Yellow face with mask / Flu, Puppy / Dog
Answer: Sick As A Dog
 


Got the answer for Guess The Emoji - Emoji Pops Level 49 that developed by Random Logic Games for android and Conversion, LLC for iOS? Our Solutions will confirm you a way to solve this fun and addictive game.

0 comments:

Post a Comment

Tech game help. Powered by Blogger.