Guess The Emoji Level 48 answers

Written By Azharul islam on Friday, March 28, 2014 | 10:21 AM

Searching for Guess The Emoji - Emoji Pops lvl 48 answers? Then you have come to the right page. Guess The Emoji - Emoji Pops is a popular emoji photo quiz game that released by Random Logic Games on Google Play Store for android devices and Conversion, LLC on Apple iTunes for iPhone, iPad and iPod touch. If you get stuck on a particular puzzle this page will help you to pick the right answers, walkthrough guides, helps, cheats, tips, tricks and solutions to continue with this game.

Guess The Emoji - Emoji Pops Level 48 answers walkthrough helps cheats tips solutions

1) Level 48-1 # Fire flame, Punch / Fist, Male / mustache Man
Answer: Fire Fighter

2) Level 48-2 # Bee / Bug, Injection / Needle / Syringe with 2 blood drops
Answer: Bee Sting

3) Level 48-3 # Seven / Number 7, Up / arrow pointing to top
Answer: Seven Up

4) Level 48-4 # Backspace / Back / Left Arrow, Rising Sun / sunrise, France Flag
Answer: Before Sunrise

5) Level 48-5 # Earth / Globe / World, Elephant / Animal
Answer: African Elephant

6) Level 48-6 # Ice / snowflake / frozen water / Snow frosties, white star / Squre / White box
Answer: Snow White

7) Level 48-7 # Smiley happy Face, face frowning / Sad / Gloomy face, shooting star
Answer: Mood Swing

8) Level 48-8 # Air / Wind / smoke, Twister / Spiral / Twist and Ocean / sea wave
Answer: Tsunami

9) Level 48-9 # Angry Mad / Red Face, bull / cow / Cattle
Answer: Raging Bull

10) Level 48-10 # French / France Flag, 3 structures / Fort / Castle
Answer: Chateau

 


Got the answer for Guess The Emoji - Emoji Pops Level 48 that developed by Random Logic Games for android and Conversion, LLC for iOS? Our Solutions will confirm you a way to solve this fun and addictive game.




0 comments:

Post a Comment

Tech game help. Powered by Blogger.