Guess The Emoji Level 47 answers

Written By Azharul islam on Thursday, March 27, 2014 | 11:26 AM

Searching for Guess The Emoji - Emoji Pops lvl 47 answers? Then you have come to the right page. Guess The Emoji - Emoji Pops is a popular emoji photo quiz game that released by Random Logic Games on Google Play Store for android devices and Conversion, LLC on Apple iTunes for iPhone, iPad and iPod touch. If you get stuck on a particular puzzle this page will help you to pick the right answers, walkthrough guides, helps, cheats, tips, tricks and solutions to continue with this game.

Guess The Emoji - Emoji Pops Level 47 answers walkthrough helps cheats tips solutions

 1) Level 47-1 # Lightning bolt / thunder bolt / Power sign and backspace / Left arrow
Answer: Flashback

2) Level 47-2 # Bumble Bee, 4, Clock / 12o Clock
Answer: Before Midnight

3) Level 47-3 # Monkey, Right arrow / forward arrow, mustache Man fellow
Answer: Evolution

4) Level 47-4 # Fox / Wolf, Red circle
Answer: Fox Hole

5) Level 47-5 # Utensils / Fork Knife, Party hat / popper
Answer: Dinner Party

6) Level 47-6 # Recycle symbol / green reprocess sign, Bag
Answer: Recycle Bag

7) Level 47-7 # Reuse sign / Recycle / turn around arrow and frying pan / Egg on pan / Omlete
Answer: Scrambled Eggs

8) Level 47-8 # Squid / Octopus face, Cat face
Answer: Octopussy

9) Level 47-9 # Number 8, Footsteps / footprint
Answer: Eight Tracks

10) Level 47-10 # Index Finger Pointing right, Bread Loaf
Answer: You Are Toast


Got the answer for Guess The Emoji - Emoji Pops Level 47 that developed by Random Logic Games for android and Conversion, LLC for iOS? Our Solutions will confirm you a way to solve this fun and addictive game.



0 comments:

Post a Comment

Tech game help. Powered by Blogger.