Guess The Emoji Level 46 answers

Written By Azharul islam on Thursday, March 27, 2014 | 11:23 AM

Searching for Guess The Emoji - Emoji Pops lvl 46 answers? Then you have come to the right page. Guess The Emoji - Emoji Pops is a popular emoji photo quiz game that released by Random Logic Games on Google Play Store for android devices and Conversion, LLC on Apple iTunes for iPhone, iPad and iPod touch. If you get stuck on a particular puzzle this page will help you to pick the right answers, walkthrough guides, helps, cheats, tips, tricks and solutions to continue with this game.

Guess The Emoji - Emoji Pops Level 46 answers walkthrough helps cheats tips solutions

1) Level 46-1 # Girl, lightning bolt / thunder bolt Symbol
Answer: Girl Power

2) Level 46-2 # Cop / Police / Policeman and Mailbox / box Out symbol
Answer: Cop Out

3) Level 46-3 # Sun / sunshine, total Eclipse / dark moon / space rock, yellow full moon earth / globe / Planets
Answer: Solar System

4) Level 46-4 # Parents and son / Family, Medic / Medical Man with yellow cap and green plus sign / doctor
Answer: Family Doctor

5) Level 46-5 # Tropical Coconut tree / Palm tree, glass of fruit drink, Lightning / thunder bolt, wet Umbrella / rain
Answer: Tropic Thunder

6) Level 46-6 # Letter / Envelope / Mail, Box / Package / Parcel
Answer: Mailbox

7) Level 46-7 # Nose / Bone / Smelling orifice and Dirty / poop / Dirt / shit
Answer: Booger

8) Level 46-8 # World / Globe / earth, 3 Monkeys / three apes
Answer: Planet Of The Apes

9) Level 46-9 # Animal / Elephant, Nose / smelling orifice
Answer: Elephant Trunk

10) Level 46-10 # $ Dollar sign, and the number 5
Answer: Abraham Lincoln


Got the answer for Guess The Emoji - Emoji Pops Level 46 that developed by Random Logic Games for android and Conversion, LLC for iOS? Our Solutions will confirm you a way to solve this fun and addictive game.




0 comments:

Post a Comment

Tech game help. Powered by Blogger.