Guess The Emoji Level 45 answers

Written By Azharul islam on Thursday, March 27, 2014 | 11:21 AM

Searching for Guess The Emoji - Emoji Pops lvl 45 answers? Then you have come to the right page. Guess The Emoji - Emoji Pops is a popular emoji photo quiz game that released by Random Logic Games on Google Play Store for android devices and Conversion, LLC on Apple iTunes for iPhone, iPad and iPod touch. If you get stuck on a particular puzzle this page will help you to pick the right answers, walkthrough guides, helps, cheats, tips, tricks and solutions to continue with this game.

Guess The Emoji - Emoji Pops Level 45 answers walkthrough helps cheats tips solutions

 1) Level 45-1 # Boy walking / man taking a stroll, mustache Man /Male
Answer: Walkman

2) Level 45-2 # Blue car, Red Alarm Clock
Answer: Car Alarm

3) Level 45-3 # blue snowflake / Cold Ice / Snow, Yellow smile face with teeth / Smiley showing teeth
Answer: Frostbite

4) Level 45-4 # Back / Backspace / Left arrow, Number 2, white Square, number 1
Answer: Back to Square One

5) Level 45-5 # Bright yellow Star, White Shoe / sneaker
Answer: Converse

6) Level 45-6 # Hand Fist / Punch, Hand shake / Hand wave, lightning bolt / thunder bolt
Answer: Struck by lightning

7) Level 45-7 # Needle / Injection / Syringe with blood drops, yellow Car / Taxi
Answer: Blood Drive

8) Level 45-8 # Needle / Injection / Syringe with blood, Flexing Arm / muscle / strong Arms / Strength
Answer: Steroid

9) Level 45-9 # Wood / Baked Potato / purple vegtable, mustache  Man / male
Answer: Potato Head

10) Level 45-10 # Blowing leaves and an angel / Falling Leaves and Cupid
Answer: Fallen Angel



Got the answer for Guess The Emoji - Emoji Pops Level 45 that developed by Random Logic Games for android and Conversion, LLC for iOS? Our Solutions will confirm you a way to solve this fun and addictive game.



0 comments:

Post a Comment

Tech game help. Powered by Blogger.