Guess The Emoji Level 44 answers

Written By Azharul islam on Thursday, March 27, 2014 | 11:18 AM

Searching for Guess The Emoji - Emoji Pops lvl 44 answers? Then you have come to the right page. Guess The Emoji - Emoji Pops is a popular emoji photo quiz game that released by Random Logic Games on Google Play Store for android devices and Conversion, LLC on Apple iTunes for iPhone, iPad and iPod touch. If you get stuck on a particular puzzle this page will help you to pick the right answers, walkthrough guides, helps, cheats, tips, tricks and solutions to continue with this game.

Guess The Emoji - Emoji Pops Level 44 answers walkthrough helps cheats tips solutions

 1) Level 44-1 # Earth / World / Globe / planet, BK / Bank / building that says "BK"
Answer: World Bank

2) Level 44-2 # grey Mouse / Rat / mice, Fort / Castle, theme park ride / Ferris Wheel, Princess / queen / woman with crown
Answer: Disney

3) Level 44-3 # Ball / Basketball, chocolate Donut, Tea / Coffee cup / cappuccino
Answer: Dunkin Donuts

4) Level 44-4 # Brown Wooden Door, mustache man / male / Moustached guy
Answer: Doorman

5) Level 44-5 # liquid drop / Drop of water, grey Skeleton / Death skull, queen / Princess, sparkling 3 Stars / Glitter
Answer: Drop Dead Gorgeous

6) Level 44-6 # Fire flame / hot, Bathtub / bathtube / bath tub
Answer: Hot Tub

7) Level 44-7 # Cash bundle/ Money / $ Bucks, Left arrow icon / backspace
Answer: Cash Back

8) Level 44-8 # mustache Man, Full Moon, Wolf / animal
Answer: Werewolf

9) Level 44-9 # xbox game controller / Joystick / Gamepad, Boy / kid
Answer: Game Boy

10) Level 44-10 # American / USA / United States Flag, Bullet train
Answer: American Express



Got the answer for Guess The Emoji - Emoji Pops Level 44 that developed by Random Logic Games for android and Conversion, LLC for iOS? Our Solutions will confirm you a way to solve this fun and addictive game.



0 comments:

Post a Comment

Tech game help. Powered by Blogger.