Stump riddles Level 81 - 100 answers

Written By Azharul islam on Wednesday, January 15, 2014 | 10:34 PM

Stump riddles - Guess the Word! By Roberto Nickson is a brand new riddles game application. It's an iOS - iPhone, iPad, iPod touch game with challenging rebus puzzles and brain teasers. After play the game you will feel it's very addictive. Here we included Level 81 - 100 Answers, walkthrough guides, helps, cheats, tips, tricks and solutions for you to continue with this fun game.

Stump riddles Level 81 - 100 answers walkthrough guides helps cheats tips tricks solutions


81) Level 81 # What kind of nut is empty at the center, and has no shell? ; Answer = Doughnut

82) Level 82 # J K at top & A 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Q ; Answer = Hijacking

83) Level 83 # There is a word that has kst in the middle, in the beginning, and at the end. What is it? ; Answer = Inkstand

84) Level 84 # A man working for a secret organization goes into town but does not want to be discovered. So he makes up another name # “Horobod” Can u decipher his real name? ; Answer = Robin Hood

85) Level 85 # What is often returned, but never borrowed? ; Answer = Thanks

86) Level 86 # O d O o O m O ; Answer = Dominoes

87) Level 87 # Almost everyone needs it, asks for it, and gives it, but almost nobody takes it. ; Answer = Advice

88) Level 88 # Throw me from the window, and i leave a grieving wife. Bring me back, but in the door, and you’ll see someone giving life! ; Answer = Letter N

89) Level 89 # top removed word ASLEEP ; Answer = Half Asleep

90) Level 90 # small to big o L D ; Answer = Growing Old

91) Level 91 # A house of wood in a hidden place, built without nails or glue. High above the ground, it holds pale gems of blue ; Answer = Nest

92) Level 92 # There are three houses in a forest. Each are different colors. The pink house is in the middle, the brown house is on the left. Where is the White House? ; Answer = Washington DC

93) Level 93 # You walk into a room with a match. In the room there are candles, and sparklers. You plan to light them all for your friends birthday. Which do you light first?  ; Answer = The Match

94) Level 94 # Camel (-p) / Hump (-p) with arrow + pink Bowl of water ; Answer = Humble

95) Level 95 # It’s the beginning of eternity, the end of time and space, the beginning of every end, the end of every place. ; Answer = Letter E

96) Level 96 # I exist in all, though unaware i make you feel better, isn’t that fair? I come and i go, but you cannot see me, Once you inform me, i cease to be. What am i?  ; Answer = Ignorance

97) Level 97 # You are at the grocery store, and decided to cut in front of the second person in line because you don’t want to wait. What place are you in now?  ; Answer = Second

98) Level 98 # SPACE at top + Square + IN ; Answer = Outer Space

99) Level 99 # Palm / open Hand + Doll  ; Answer = Handle

100) Level 100 # Always old, sometimes new. Never sad, sometimes blue. Never empty, sometimes full. Never pushes, always pull. ; Answer = The Moon

 



Have fun with stump riddles - guess the Word! Challenging Rebus Puzzles & Brain Teasers? Still can't find your level answers? Don't worry; we are constantly updating our website with latest levels so make sure to bookmark us for future quizzes.

0 comments:

Post a Comment

Tech game help. Powered by Blogger.