Stump riddles Level 101 - 120 answers

Written By Azharul islam on Wednesday, January 15, 2014 | 10:40 PM

Stump riddles - Guess the Word! By Roberto Nickson is a brand new riddles game application. It's an iOS - iPhone, iPad, iPod touch game with challenging rebus puzzles and brain teasers. After play the game you will feel it's very addictive. Here we included Level 101 - 120 Answers, walkthrough guides, helps, cheats, tips, tricks and solutions for you to continue with this fun game.

Stump riddles Level 101 - 120 answers walkthrough guides helps cheats tips tricks solutions

101) Level 101 # What is something you always have with you, but you always leave behind? ; Answer = Finger Prints

102) Level 102 # I get turned around once, what is out will not get in. I get turned around again. What is in will not get out. What am i? ; Answer = A Key

103) Level 103 # I have four legs, one head, and one foot. What am i? ; Answer = Bed

104) Level 104 # I run without legs, and i carry my house on my back. What am i? ; Answer = A Snail

105) Level 105 # You use a knife to slice my head and weep beside me when i’m dead. What am i? ; Answer = Onion

106) Level 106 # B B O W W / B W O B W , O surrounded by B & W  ; Answer = Crossbow

107) Level 107 # You wear me everyday, but never put me on. I begin to change color if you leave me out too long. What am i? ; Answer = Skin

108) Level 108 # What seven letter word can you take two away from and be left with eight? ; Answer = Weights

109) Level 109 # I am long. I am thin. I have red within, with a nail at the end. ; Answer = Finger

110) Level 110 # I am always hungry, i must always be fed, The finger i lick, Will soon turn red. ; Answer = Fire

111) Level 111 # Word POT space OOOOOOOO / 8 times letter O ; Answer = Potatoes

112) Level 112 # What stinks when living, but smells good when dead? ; Answer = Bacon

113) Level 113 # 4 times word Give / GIVE GIVE GIVE GIVE ; Answer = Forgive

114) Level 114 # 2 times word HIGH / HIGH HIGH ; Answer = Too High

115) Level 115 # STR + REET / REET + RTS ; Answer = Street Corner

116) Level 116 # If a blue house is made of blue bricks, a yellow house is made of yellow bricks, and a pink house is made of pink bricks, what is a green house made of? ; Answer = Glass

117) Level 117 # What can go up a chimney down, but cannot go down a chimney up? ; Answer = Umbrella

118) Level 118 # Big word SISTER ; Answer = Big Sister

119) Level 119 # 1 end 3 end 5 end 7 end ; Answer = Odds and ends

120) Level 120 # CatZZZZZZ ; Answer = Cat Nap

 


Have fun with stump riddles - guess the Word! Challenging Rebus Puzzles & Brain Teasers? Still can't find your level answers? Don't worry; we are constantly updating our website with latest levels so make sure to bookmark us for future quizzes.

0 comments:

Post a Comment

Tech game help. Powered by Blogger.