Stump riddles Level 61 - 80 answers

Written By Azharul islam on Wednesday, January 15, 2014 | 10:31 PM

Stump riddles - Guess the Word! By Roberto Nickson is a brand new riddles game application. It's an iOS - iPhone, iPad, iPod touch game with challenging rebus puzzles and brain teasers. After play the game you will feel it's very addictive. Here we included Level 61 - 80 Answers, walkthrough guides, helps, cheats, tips, tricks and solutions for you to continue with this fun game.

Stump riddles Level 61 - 80 answers walkthrough guides helps cheats tips tricks solutions

61) Level 61 # What runs around a city, but never moves? ; Answer = Walls

62) Level 62 # What goes up, but never comes down? ; Answer = Your Age

63) Level 63 # What belong to you, but others use it more than you? ; Answer = Your Name

64) Level 64 # What’s full of holes, but still hold water? ; Answer = Sponge

65) Level 65 # You went to the forest and got me, you sat down to seek me, you couldn’t find me, so you took me home with you. ; Answer = Splinter

66) Level 66 # What goes in dry and comes out wet? The longer it is, the stronger it gets. ; Answer = Teabag

67) Level 67 # I am a five-letter word. If you remove my last four letter, I’m still pronounced the same. ; Answer = Queue

68) Level 68 # I know a word. Six Letters it contains. Take away one, and twelve is what remains. What word am i? ; Answer = Dozens

69) Level 69 # On Thursday, you’re officially over this. ; Answer = Hump

70) Level 70 # Squeeze it and it cries tears. It’s as red as its flesh, but its heart is made of stone. ; Answer = Cherry

71) Level 71 # C C C C C C C , seven C  ; Answer = Seven Seas

72) Level 72 # 10 10 2 10 10, 2 covered by 10 ; Answer = Too Intense

73) Level 73 # amUous ; Answer = Ambiguous

74) Level 74 # Three little letters. A paradox to some. The worse that it is, the better it becomes. ; Answer = Pun

75) Level 75 # 10 times & 2 issues in a line, issues issues issues issues issues issues issues issues issues issues ; Answer = Tennis Shoes

76) Level 76 # Up on high i wave away, but not a word i can say. ; Answer = Flag

77) Level 77 # We are five little objects, of any everyday sort.  You will find us all in a tennis court. ; Answer = Vowels

78) Level 78 # Book (-k) + Egg (-eg+ie)  ; Answer = Boogie

79) Level 79 # S S S S B B B B A A A A R R R R G G G G  ; Answer = Up For Grabs

80) Level 80 # At nightfall i come without being fetched. By day i am lost, without being stolen. ; Answer = Star
 


 


Have fun with stump riddles - guess the Word! Challenging Rebus Puzzles & Brain Teasers? Still can't find your level answers? Don't worry; we are constantly updating our website with latest levels so make sure to bookmark us for future quizzes.

0 comments:

Post a Comment

Tech game help. Powered by Blogger.