Stump riddles Level 41 - 60 answers

Written By Azharul islam on Wednesday, January 15, 2014 | 10:28 PM

Stump riddles - Guess the Word! By Roberto Nickson is a brand new riddles game application. It's an iOS - iPhone, iPad, iPod touch game with challenging rebus puzzles and brain teasers. After play the game you will feel it's very addictive. Here we included Level 41 - 60 Answers, walkthrough guides, helps, cheats, tips, tricks and solutions for you to continue with this fun game.

Stump riddles Level 41 - 60 answers walkthrough guides helps cheats tips tricks solutions

 41) Level 41 # What has a tongue, cannot walk, but gets around a lot? ; Answer = Shoe

42) Level 42 # Dice + Maid girl + 3 times Uh - Uh Uh Uh  + N ; Answer = Dime A Dozen

43) Level 43 # Feed me and i live, give me a drink and i die. What am I? ; Answer = Fire

44) Level 44 # The more of these you take, the more of them you leave behind. ; Answer = Footsteps

45) Level 45 # 4 + 2000 lbs H like dumbbell + it ; Answer = Fortunate

46) Level 46 # 1d2r3a4c5u6l7a ; Answer = Count Dracula

47) Level 47 # Overs Overs Overs , 3 times Overs ; Answer = Leftovers

48) Level 48 # E + Human with arrow pointing to leg + white Ant ; Answer = Elegant

49) Level 49 # Who might shave 25 times a day, but still have a beard? ; Answer = Barber

50) Level 50 # What gets wetter the more you dry? ; Answer = Towel

51) Level 51 # What travels around the world, but stays in one spot? ; Answer = Stamp

52) Level 52 # 123 456 789 + green Tree ; Answer = Country

53) Level 53 # What has a mouth but cannot talk and runs but never walks? ; Answer = River

54) Level 54 # You throw away the outside and cook the inside. Then you eat the outside and throw away the inside. ; Answer = An Ear Of Corn

55) Level 55 # When you don’t have me, you want me, but when you do have me, you want to give me away. What am I? ; Answer = Secret

56) Level 56 # What is once in a minute, twice in a moment, and never in a thousand years? ; Answer = Letter M

57) Level 57 # red E on Set Go ; Answer = Ready Set Go

58) Level 58 # What has five fingers and a thumb, but is not alive? ; Answer = Glove

59) Level 59 # What bird is always sad? ; Answer = Bluejay

60) Level 60 # Lion (-on) + Brain (-ain) + Ear (-E+Y) ; Answer = Library




Have fun with stump riddles - guess the Word! Challenging Rebus Puzzles & Brain Teasers? Still can't find your level answers? Don't worry; we are constantly updating our website with latest levels so make sure to bookmark us for future quizzes.

0 comments:

Post a Comment

Tech game help. Powered by Blogger.