Stump riddles Level 21 - 40 answers

Written By Azharul islam on Wednesday, January 15, 2014 | 10:24 PM

Stump riddles - Guess the Word! By Roberto Nickson is a brand new riddles game application. It's an iOS - iPhone, iPad, iPod touch game with challenging rebus puzzles and brain teasers. After play the game you will feel it's very addictive. Here we included Level 21 - 40 Answers, walkthrough guides, helps, cheats, tips, tricks and solutions for you to continue with this fun game.

Stump riddles Level 21 - 40 answers walkthrough guides helps cheats tips tricks solutions

 21) Level 21 # What is a 4-letter sport that start with a T and is played all around the world? ; Answer = Golf

22) Level 22 # 1. Bucket 2. Bucket 3. Bucket 4. Bucket ; Answer = Bucket Lists

23) Level 23 # Up Arrow + Bee + T ; Answer = Upbeat

24) Level 24 # Uction in Red Color ; Answer = Reduction

25) Level 25 # Duck / Bird / goose + Bear + EEEE ; Answer = Goose Berries

26) Level 26 # What can you catch, but not throw? ; Answer = Cold

27) Level 27 # A father’s child, a mother’s child, yet no one’s son. Who am i? ; Answer = Daughter

28) Level 28 # What has to be broken before you can use it? ; Answer = Egg

29) Level 29 # Wheel / Tire / Tyre + Ant ; Answer = Tyrant

30) Level 30 # If you drop me, I’m sure to crack, but give me a smile, and i’ll always smile back. What am i? ; Answer = Mirror

31) Level 31 # What is black when it’s clean, and white when it’s dirty? ; Answer = Black Board

32) Level 32 # Bee / Fly / Bird / mosquito + Yin Yang + Car + Bottomless / hole ; Answer = Flying Carpet

33) Level 33 # What word starts with “E” and ends with “E” but only has one letter? ; Answer = Envelope

34) Level 34 # ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTVWXYZ ; Answer = Missing You

35) Level 35 # 1. 2. Blame 3. Blame ; Answer = No One To Blame

36) Level 36 # What kind of room has no windows or doors? ; Answer = Mushroom

37) Level 37 # Hot + Smoke / Black Cloud ; Answer = Smokin Hot

38) Level 38 # Read forwards, I’m heavy, but backwards, I’m not. What am I? ; Answer = Ton

39) Level 39 # Mary + Mary ; Answer = Summary

40) Level 40 # What five-letter word becomes shorter when add two letters to it? ; Answer = Short




Have fun with stump riddles - guess the Word! Challenging Rebus Puzzles & Brain Teasers? Still can't find your level answers? Don't worry; we are constantly updating our website with latest levels so make sure to bookmark us for future quizzes.

0 comments:

Post a Comment

Tech game help. Powered by Blogger.