Stump riddles Level 1 - 20 answers

Written By Azharul islam on Wednesday, January 15, 2014 | 10:20 PM

Stump riddles - Guess the Word! By Roberto Nickson is a brand new riddles game application. It's an iOS - iPhone, iPad, iPod touch game with challenging rebus puzzles and brain teasers. After play the game you will feel it's very addictive. Here we included Level 1 - 20 Answers, walkthrough guides, helps, cheats, tips, tricks and solutions for you to continue with this fun game.

Stump riddles Level 1 - 20 answers walkthrough guides helps cheats tips tricks solutions

1) Level 1 # Stand + Eye ; Answer = I Understand
2) Level 2 # Where do fish keep their money? ; Answer = Riverbank
3) Level 3 # Eye + Scream Mask ; Answer = Icecream
4) Level 4 # Mary’s father had four children # Nana, Nene, Nini. What was the fourth’s name? ; Answer = Mary
5) Level 5 # A + Door + A + Bowling Ball ; Answer = Adorable
6) Level 6 # Sta4nce = For Instance
7) Level 7 # Arrow up + Hour Glass Sand Clock or watch ; Answer = Time Is Up
8) Level 8 # What has hands, but cannot clap? ; Answer = Clock
9) Level 9 # Car Bee Eye N ; Answer = Caribbean
10) Level 10 # What is so delicate, that saying its name breaks it? ; Answer = Silence
11) Level 11 # Eye Earth Globe Can = I Love You
12) Level 12 # The person who invented it, doesn’t want it. The person who bought it, doesn’t need it. The person who has it, doesn’t know he has it. What is it? ; Answer = Coffin
13) Level 13 # O dom or Dom inside big O ; Answer = Domino
14) Level 14 # Pen Knee Pin Chair ; Answer = Penny Pincher
15) Level 15 # up to down vertical letters Town ; Answer = Downtown
16) Level 16 # The more of it you have, the less you see. ; Answer = Darkness
17) Level 17 # Sun + Dog ; Answer = Hot Dog
18) Level 18 # 1 + Dot or big one with hole ; Answer = Hole In One
19) Level 19 # How many letters are in “The Alphabet?” ; Answer = Eleven
20) Level 20 # O N O O N O or ono ono ; Answer = Balloon

 

Stump riddles Level answers


Have fun with stump riddles - guess the Word! Challenging Rebus Puzzles & Brain Teasers? Still can't find your level answers? Don't worry; we are constantly updating our website with latest levels so make sure to bookmark us for future quizzes.

0 comments:

Post a Comment

Tech game help. Powered by Blogger.