Stump riddles Level 121 - 140 answers

Written By Azharul islam on Wednesday, January 15, 2014 | 10:44 PM

Stump riddles - Guess the Word! By Roberto Nickson is a brand new riddles game application. It's an iOS - iPhone, iPad, iPod touch game with challenging rebus puzzles and brain teasers. After play the game you will feel it's very addictive. Here we included Level 121 - 131 Answers, walkthrough guides, helps, cheats, tips, tricks and solutions for you to continue with this fun game.

Stump riddles Level 121 - 131 answers walkthrough guides helps cheats tips tricks solutions

121) Level 121 # NILE HO HO HO / 3 times HO ; Answer = Nylon Hose

122) Level 122 # ECLART ; Answer = Clarinet

123) Level 123 # What has roots that nobody sees, is taller than trees, up, up it goes, but yet, it never grows. ; Answer = Mountain

124) Level 124 # vertical word sbmuht sbmuht  / ss bb mm uu hh tt ; Answer = Two Thumbs Up

125) Level 125 # What kind of tree can you carry in your hand? ; Answer = Palm

126) Level 126 # So simple. I can only point. Yet i guide men all over the world. What am i?  ; Answer = Compass

127) Level 127 # What is always in front of you, but can never be seen? ; Answer = Future

128) Level 128 # You can crack me, you can make me, you can tell me, you can play me. What am i? ; Answer = Joke

129) Level 129 # Tear me off and scratch me head – I’ll now be black, i once was red. What am i? ; Answer = Match

130) Level 130 # Using the five letters below only, create a nine-letter word. L O P E R ; Answer = Propeller

131) Level 131 # I am a stone that gets lighter the more you carry me around ; Answer = Hailstone
 



Have fun with stump riddles - guess the Word! Challenging Rebus Puzzles & Brain Teasers? Still can't find your level answers? Don't worry; we are constantly updating our website with latest levels so make sure to bookmark us for future quizzes.

0 comments:

Post a Comment

Tech game help. Powered by Blogger.