Guess The Emoji Level 61 answers

Written By Azharul islam on Sunday, March 30, 2014 | 9:48 AM

Searching for Guess The Emoji - Emoji Pops lvl 61 answers? Then you have come to the right page. Guess The Emoji - Emoji Pops is a popular emoji photo quiz game that released by Random Logic Games on Google Play Store for android devices and Conversion, LLC on Apple iTunes for iPhone, iPad and iPod touch. If you get stuck on a particular puzzle this page will help you to pick the right answers, walkthrough guides, helps, cheats, tips, tricks and solutions to continue with this game.

Guess The Emoji - Emoji Pops Level 61 answers walkthrough helps cheats tips solutions

1) Level 61-1 # USA, Movie and Clapperboard Movie symbol / American / United States / US Flag, Movie video Camera and Director’s clap Board
Answer: Hollywood

2) Level 61-2 # Bowl of rice, Cake / Tart
Answer: Rice Cake

3) Level 61-3 # christmas tree present gift box
Answer: Christmas Gift

4) Level 61-4 # Candy, mustache Man / Head
Answer: Candy Man

5) Level 61-5 # Video Camera, Man / Head, Clapperboard Movie symbol / movie clap board
Answer: Film Director

6) Level 61-6 # Number 1 2 or 12, Angry face / Mad face, Man
Answer: 12 Angry Men

7) Level 61-7 # Watch, hourglass / Sandclock / Timer, Baby Milk bottle / Feeding bottle, Music tunes / Notes
Answer: Time In A Bottle

8) Level 61-8 # Number 100 with 2 red lines at bottom, French / France flag, Gun / weapon, UK / England / British / United Kingdom Flag
Answer: Hundred Years War

9) Level 61-9 # kid / Boy, open mouth Cat
Answer: Kit Kat

10) Level 61-10 # Nose, Diamond Ring Jewlery
Answer: Nose Ring


Got the answer for Guess The Emoji - Emoji Pops Level 61 that developed by Random Logic Games for android and Conversion, LLC for iOS? Our Solutions will confirm you a way to solve this fun and addictive game.

0 comments:

Post a Comment

Tech game help. Powered by Blogger.