Guess The Emoji Level 60 answers

Written By Azharul islam on Sunday, March 30, 2014 | 9:44 AM

Searching for Guess The Emoji - Emoji Pops lvl 60 answers? Then you have come to the right page. Guess The Emoji - Emoji Pops is a popular emoji photo quiz game that released by Random Logic Games on Google Play Store for android devices and Conversion, LLC on Apple iTunes for iPhone, iPad and iPod touch. If you get stuck on a particular puzzle this page will help you to pick the right answers, walkthrough guides, helps, cheats, tips, tricks and solutions to continue with this game.

Guess The Emoji - Emoji Pops Level 60 answers walkthrough helps cheats tips solutions

1) Level 60-1 # Watch See Eyes, Woman Forbid / Lady having her hands crossed / girl hand showing no sign, Devil / Evil
Answer: See No Evil

2) Level 60-2 # Frost / Snow flakes / Frosties / Cold Ice / snowflake / frozen water, Penguin Bird, earth / Globe / World / Planet
Answer: Antarctic

3) Level 60-3 # Ski equipments / Skiing, Blue Jeans Pant
Answer: Ski Pants

4) Level 60-4 # Out symbol / drawer with red arrow pointing up / Box pull, 2 Eyes / see
Answer: Outlook

5) Level 60-5 # Word ATM on blue, Credit Card / ID Card / ticket
Answer: Atm Card

6) Level 60-6 # Guitar, Star with spark
Answer: Rockstar

7) Level 60-7 # Red high Heels / Shoe, Open Book
Answer: Red Shoe Diary

8) Level 60-8 # Painting / Paints / Colors Palette and Soccer Ball / Football
Answer: Paintball

9) Level 60-9 # White Square box, Wine on glass
Answer: White Wine

10) Level 60-10 # Strong, Versus and Strong / hand muscle Vs hand muscle / Strength Arms / Flexing Arm / Elbow
Answer: Arm Wrestle
 


Got the answer for Guess The Emoji - Emoji Pops Level 60 that developed by Random Logic Games for android and Conversion, LLC for iOS? Our Solutions will confirm you a way to solve this fun and addictive game.

0 comments:

Post a Comment

Tech game help. Powered by Blogger.