Guess The Emoji Level 55 answers

Written By Azharul islam on Saturday, March 29, 2014 | 5:35 AM

Searching for Guess The Emoji - Emoji Pops lvl 55 answers? Then you have come to the right page. Guess The Emoji - Emoji Pops is a popular emoji photo quiz game that released by Random Logic Games on Google Play Store for android devices and Conversion, LLC on Apple iTunes for iPhone, iPad and iPod touch. If you get stuck on a particular puzzle this page will help you to pick the right answers, walkthrough guides, helps, cheats, tips, tricks and solutions to continue with this game.

Guess The Emoji - Emoji Pops Level 55 answers walkthrough helps cheats tips solutions

1) Level 55-1 # Boy running, Air / Wind / smoke, Cheetah / Tiger / Animal
Answer: Fast As Cheetah

2) Level 55-2 # Blue Car, mustache Man / Male, License Card / ID Card / ticket
Answer: Driver License

3) Level 55-3 # Eiffel Tower,  Talk bubble with ... word / Speaking, Indian Boy with turban / white cap, Chinese man with green cap
Answer: Tower Of Babel

4) Level 55-4 # USA / American / United States / US Flag, Football / Rugby Ball
Answer: American Football

5) Level 55-5 # Oldman / Grandfather / baldman, glass of Wine drinks
Answer: Vintage Wine

6) Level 55-6 # Iron, Knife, food Plate with meat rice / curry food
Answer: Iron Chef

7) Level 55-7 # Phone / Telephone receiver, number 4 / Four and Emergency / word SOS
Answer: Call For Help

8) Level 55-8 # Korea / Korean Flag, Iphone / Phone / gadget, night sky Display
Answer: Samsung Galaxy

9) Level 55-9 # Disc / DVD / CD / Compact Disc and Race Horse
Answer: Disc Jockey

10) Level 55-10 # Spaceship / Rocket, Camp / Tent on green forest with night moon
Answer: Space Camp


Got the answer for Guess The Emoji - Emoji Pops Level 55 that developed by Random Logic Games for android and Conversion, LLC for iOS? Our Solutions will confirm you a way to solve this fun and addictive game.




0 comments:

Post a Comment

Tech game help. Powered by Blogger.