Guess The Emoji Level 63 answers

Written By Azharul islam on Sunday, March 30, 2014 | 9:52 AM

Searching for Guess The Emoji - Emoji Pops lvl 63 answers? Then you have come to the right page. Guess The Emoji - Emoji Pops is a popular emoji photo quiz game that released by Random Logic Games on Google Play Store for android devices and Conversion, LLC on Apple iTunes for iPhone, iPad and iPod touch. If you get stuck on a particular puzzle this page will help you to pick the right answers, walkthrough guides, helps, cheats, tips, tricks and solutions to continue with this game.

Guess The Emoji - Emoji Pops Level 63 answers walkthrough helps cheats tips solutions

1) Level 63-1 # hand Fist / Punch, 3 Books - red Vol 1, green Vol 2, blue Vol 3
Answer: Hit The Books

2) Level 63-2 # Church building, Jul 17 Calendar date
Answer: Sunday

3) Level 63-3 # Red Scissors for cut, Black Tick sign / Check mark / Correct
Answer: Cut A Check

4) Level 63-4 # Letter Envelope / Mail, Package / parcel / Cardboard box, Bicycle / biker / Bicycling
Answer: Courier

5) Level 63-5 # Electric power plug, lightning bolt / thunder bolt / Electricity power symbol, Piano / Keyboard
Answer: Electric Piano

6) Level 63-6 # Sheep / Lamb and Drumstick / Meat
Answer: Lamb Chops

7) Level 63-7 # Liberty Statue, Football / Rugby ball, Airplane / plane
Answer: NY Jets

8) Level 63-8 # Boy and Girl holding hands / Couple and Claps / Clapping hands
Answer: Standing Ovation

9) Level 63-9 # 3 Fruits - Pineapple, Papaya / Pear, Strawberry, Knife
Answer: Fruit Ninja

10) Level 63-10 # earth / World / Globe, bottom Down Arrow, Koala / Bear face
Answer: Land Down Under


Got the answer for Guess The Emoji - Emoji Pops Level 63 that developed by Random Logic Games for android and Conversion, LLC for iOS? Our Solutions will confirm you a way to solve this fun and addictive game.



0 comments:

Post a Comment

Tech game help. Powered by Blogger.